Υπηρεσίες

SERVICE AIR CONDITION

Η συντήρηση του Air Condition είναι μια εργασία που θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας! Ο λόγος είναι η εξασφάλιση τόσο της αποδοτικής λειτουργίας του κλιματιστικού, όσο και η απομάκρυνση των βλαβερών οργανισμών που μπορούν να επιβαρύνουν την υγεία μας!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Η απολύμανση μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους χώρους που "φιλοξενούν" εστίες μόλυνσης (κατοικίες ή επαγγελματικοί χώροι, κοινόχρηστοι χώροι, αποθήκες και υπόγεια, διαμερίσματα, κουζίνες, ντουλάπια, συρτάρια) χωρίς να χρειαστεί να του αδειάσετε και χωρίς να διατρέξουν κίνδυνο οι άνθρωποι ή τα κατοικίδια.Επειδή στις αποχετεύσεις βρίσκουν καταφύγιο οι εισβολείς το ιδανικό είναι να συνδυάζεται η απολύμανση με τις αποφράξεις ή τη συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

  • Απόφραξη Λεκάνης
  • Απόφραξη Μπανιέρας
  • Απόφραξη Μπάνιου - Σιφονιού
  • Απόφραξη Υδρορροής
  • Απόφραξη Φρεατίου

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να αναλάβει την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης σας. Αυτό σημαίνει ότι το συνεργείο θα επισκέπτεται το κτίριο σε μηνιαία βάση (κανονίζεται ανάλογα με τις ανάγκες του κτιρίου) και θα καθαρίζει τα φρεάτια. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφεύγονται τα συχνά βουλώματα και οι δυσοσμίες στο αποχετευτικό δίκτυο.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Αναλαμβάνουμε την μελέτη την εγκατάσταση, και την επισκευή όλων των υδραυλικών του κτηρίου , είτε αυτό είναι οικεία είτε είναι επαγγελματικός χώρος, με σκοπό την άψογη λειτουργία τους αλλά και την αντοχή στον χρόνο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία μην διστάσετε να μας καλέσετε !

 

Τηλ: 6976 999 780
  6986 406 566
  2114 111 680
Mail: attikaservice24@gmail.com

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Δείτε τον τιμοκατάλογο μας ΕΔΩ !